« terug naar vorige pagina

Afspraak maken

Ons telefoonnummer is

010-4290283

U kunt bellen voor het maken van een afspraak. Wanneer u een afspraak wilt maken voor de dezelfde dag, belt u dan vóór 9 uur. Wij streven er dan naar om u dezelfde dag nog te helpen.

Als u dit nummer belt, krijgt u een keuzemenu:

Druk op 1 als u zich in een levensbedreigende situatie bevindt. SPOED!

Druk op 2 als u een recept, van een al door u gebruikt medicijn, wilt laten herhalen. (dit kan 24 uur per dag)

Druk op 3 als u met de assistente wilt spreken, bijvoorbeeld voor een afspraak of een hulpvraag. De assistente zal u vragen om de geboortedatum van de persoon waarover u een vraag hebt.

Druk op 7 als u een arts of paramedicus bent. U wordt doorgeschakeld als collega naar de aanwezige arts. Niet voor patiënten!

Het is ook mogelijk om via deze website een afspraak te maken voor een consult. Het is mogelijk om te kiezen voor een afspraak bij een van de huisartsen, de verpleegkundig specialist of de assistentes. Wanneer u twijfelt of u met klacht met spoed een afspraak nodig hebt, neem dan telefonisch contact op met onze assistente. Let op! Als u een afspraak maakt via internet, kunt u alleen een afspraak maken voor 10 minuten. Dit betekent dat u één klacht kunt bespreken. Heeft u meerdere klachten, bel dan met onze assistente voor een afspraak.